woensdag 30 mei 2012

One flower wednesday


Deze maand weer 1 bloem gemaakt. gaat niet hard zo met de hexagonnen bloemen, maar ja heb ook veel andere dingen tussendoor gedaan.

maandag 28 mei 2012

Afsluiting

Vandaag de laatste dag van het lange week-end en de vakantie van Martijn. Ook zijn nu weer even al die extra vrije dagen voorbij. En moeten we wachten tot de grote vakantie. Maar dat gaat ook al opschieten het is voor Martijn nog 6 weken school en dan zit groep 4 er ook al weer op. Wat gaat de tijd toch snel.
Onder het genot van wat lekkers genoten van deze heerlijke dag in de tuin(kreeg al even het zomervakantie gevoel).

zondag 27 mei 2012

Affo! Wat Nu?

Het is gelukt van de week. Martijn zijn quilt is klaar. Wel in het verkeerde jaargetijde maar vroeg genoeg voor de winter. Martijn had er graag al onder geslapen maar met temperaturen van boven de 25 graden vond hij dat toch te warm.
Ja, en wat nu? Waar zal ik mee verder gaan of waar zal ik aan beginnen. De quilt op ons eigen bed is inmiddels ook aan vervanging toe. Deze hebben we gekregen als huwelijksgeschenk van mijn ouders, maar is ernstig aan slijtage onderhevig, wat ook niet anders kan, want hij wordt altijd gebruikt. Ga dus nog maar even goed nadenken wat ik ga doen, er zijn zoveel leuke dingen die ik wil proberen of doen.

zaterdag 19 mei 2012

Tuin

Vandaag is er weer hard gewerkt in de tuin. Dit keer heeft m'n schoonvader geholpen met de lange kant van de schutting zetten. Heel leuk om te zien hoe vader en zoon samen gemoedelijk bezig zijn. Ook kleinzoon was aan het werk. We hadden nog een smerig afdekzeil. En wat is er leuker dan met water kliederen. En ik, Ik heb het huis grondig onder handen genomen. Bij dat klussen hoort natuurlijk ook een heerlijke lunch en 's avonds was daar dan echt het eerste BBQ momentje aangekomen. Heerlijk in het zonnetje eten na een dag hard werken.

zondag 13 mei 2012

Moederdag

Wat zijn we weer verwend met moederdag zeg. Van Martijn kreeg ik een zelfgemaakt receptenschrift, heel vrolijk versierd en met een officieel eerste eigen recept door hemzelf geschreven: knakworstsla. Ook kreeg ik nog een heel klein fototoestel. Ik liep altijd met een redelijk groot toestel in een zak of tas gepropt, wat ook het nodige gewicht met zich meebracht, En ooit had ik wel eens laten doorschemeren dat ik wel wat kleins wilde. En dat kreeg ik niet groter dan 10 x 6 cm en 2.5 cm dik. Het oude was ook wel 10 x 6 maar bijna 10 cm dik dus dat scheelt nogal wat is m'n jas zak, en dan ga je gelijk maar even met dit prachtige weer de polder en tuin in om hem uit te proberen.

dinsdag 8 mei 2012

Verbaasd

Soms gebeuren er dingen die je niet verwacht.
Ik heb op mijn blog 17 volgers, Daar ben ik heel blij mee, en ik vind het erg leuk dat zoveel mensen mijn blog interessant vinden. Maat wat mij eigenlijk daarover verbaasd is dat ik het merendeel van deze mensen eigenlijk niet ken, een enkeling daargelaten natuurlijk. Al je een van mijn volgers bent zou ik het ook wel leuk vinden om te weten wat jullie zo leuk aan mijn blog vinden. Maar wat me dan nog veel meer verbaasd is dat ik van een totaal onbekende "Marijke" de Liebster Blog award krijg(neem gerust een kijkje op haar blog). Hier ben ik natuurlijk erg blij mee, dank je wel Marijke. Blijk van waardering van wat ik op mijn blog vertel en laat zien.

En deze award mag ik weer aan 5 andere bloggers uitdelen.

"The Liebster award (German for favourite/dearest) is to showcase bloggers with fewer than 200 followers.  Upon accepting the award the recipient must then pass it on to five more blogs of note. A way of introducing other bloggers to the blogs they enjoy." 

The acceptance conditions are :
1. Thank your award presenter on your blog and link back to him/her
2. Copy and paste the award to your blog
3. Present the Liebster Award to 5 blogs that you think deserve to be recognised.
4. Let them know by leaving a comment on their blog.
5. Have faith that your followers will spread the love too!
 


Deze bloggers krijgen van mij de award, en gewoon omdat ik hun blog leuk vind.

Sandra: sunnysandra
Diny Kollen: kiekplaotiesenzo
Jeanneke: dezondagssteek
Inge: ingesgalerie
Helma: helmadejong

Neem gerust een kijkje op deze blogs en laat je inspireren!


maandag 7 mei 2012

Quilt Martijn

Het einde komt in zicht. Martijn zijn quilt is in principe klaar. Maar op de achterkant gaan nog mooie oranje vissen komen.

zaterdag 5 mei 2012

Schutting

Tja denk je net dat de oprit een beetje leeg begint te raken nu het terras achter bijna klaar is. Komt onze zwager van Roza all wood even wat hout brengen voor de schutting.
Maar nu de mannen vandaag weer hard gewerkt hebben. Is het achterste gedeelte van de schutting klaar en hoeven we niet meer tegen de voorraad dakpannen, regenpijpen, en straatstenen van onze achterburen aan te kijken. En hebben we weer wat privacy.