dinsdag 20 maart 2012

Werk in uitvoering

Vandaag eerst weer coniferen gesnoeid, zodat Hans ze er uit kon halen. Nu is eindelijk de erfafscheiding te zien. En hebben we gemeten dat de tuin 10 meter diep is. Ook de golfplaten van de carpoort verwijderd. Het wordt steeds groter en groter. Het was ook gezellig in de tuin met de bloeiende krokussen.
Er wordt niet alleen achter in de tuin gewerkt maar ook voor. Na 2 keer de riolering te hebben laten ontstoppen hebben we nu de boel maar open gegraven. De mogelijke veroorzaker van de verstopping zit precies op de erfafscheiding wat betekende dat ook aan de voorkant coniferen eruit moesten. Nu zit er een groot gat in de haag.Via de voordeur naar binnen en buiten is niet meer mogelijk.
Maar waar laat je al dat snoei en kapafval? Zou je denken. Nou gewoon in de voortuin dus. Ik heb van de week de gemeente gebeld en wat blijkt dat ze volgende week woensdag groen-en tuinafval op komen halen Dit doen ze maar 2 keer per jaar. Ik weet niet of ze hier blij mee zijn. Maar wij wel in ieder geval wel. Hoeven we geen container te laten komen of iemand te regelen met trekhaak en aanhanger. Als dit groen weg is is het tijd voor het grofvuil en de carpoort.

Geen opmerkingen: