woensdag 22 augustus 2012

Boven de 40 met gebreken.

We hebben het er met vriendinnen wel eens gekscherend over: Als je 40 geweest bent ga je van alles mankeren en is het aftakelen begonnen, stuk voor stuk krijgen we allemaal van die gekke kwaaltjes de een nog erger dan de ander.
En nu ben ik aan de beurt:
Wat voor de zomervakantie begonnen is met een zere rechter pols, waarvan ik dacht gaat in de vakantie met rust wel over, bleek na doktersbezoek een peesontsteking in de pols, ontstekingsremmers, de pols een beetje ontzien was het devies.
Wat na een paar dagen werken op een stijve nek leek, bleek ook anders uit te pakken. Na een bezoek aan de fysiotherapeut die constateerde dat mijn nek vast zat en zich af vroeg hoe ik nog normaal functioneerde? Gaf zij het advies om 4 tot 6 weken rust te nemen, niet zwaar tillen, warm houden en maar even tijdelijk in de ziektewet te gaan. Maar dat kan niet! Ik zou de winkel draaiende houden nu mijn werkgever op vakantie is....... huishouden........ een jongen van 8 die weer naar school moet..............
Had ik maar naar haar geluisterd:
Na een week zat ik met zeer ernstige nek en schouderpijn bij de huisarts............. Na verschillende onderzoeken, dokters bezoeken, huisartsenpost bezoeken enz.waar gelukkig niets ernstigs uit blijkt. Heb ik nog sterkere ontstekingsremmers en spier verslappers gekregen om de ergste pijn weg te nemen. Veel rust, en weinig doen ook geen hand/naaimachine werk.............. Dus hier even geen creativiteit.


1 opmerking:

Sunnysandra zei

Nog geen verbetering dus. Ook hier nadert die 40 en ben ik deze week 2 x naar fysio voor de nog steeds vervelende hielspoor en schouder klachten. O jee Jolanda we worden krakkemikkig oud. Nou ja we hebben elkaar en onze kanjers van mannen!
Dikke kus,
Sandra