zondag 6 januari 2013

Wintervakantie

We zijn  2012 op vakantie gegaan en in 2013 weer terug gekomen. De reis ging via Ingolstad in 
Duitsland waar we een tussenstop hadden gepland in Hotel Gunter.

Naar Oberndorf in Oostenrijk. Daar hadden we het all inclusieve KaiserHotel Neuwirt  geboekt. Een zeer goede hotel kamer een heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

We zijn echt niets te kort gekomen. 's ochtends uitgebreid fruhstucksbuffet, lunch pakketje mee voor onderweg, vanaf 15.30 uur(of eerder) schifahrerjause met allerlei lekker heden zoet en hartig en iedere dag wat anders en vanaf 18.00 uur abendessen.
We hadden een prachtig uitzicht vanaf het balkon. Op de piste, als het sneeuwde(foto rechts) was de berg even verdwenen dat duurde gelukkig maar een halve dag.
Na het ontbijt gingen we op pad. Ik zorgde eerst dat de mannen bij de piste kwamen en in de lift naar boven gingen.
Daarna nam ik zelf de benen om de omgeving en de natuur te ontdekken.
Omdat we tegoed bonnen voor het huren van sleetjes hadden gekregen en het 's nachts en 's ochtends had gesneeuwd zijn we ook nog wezen rodelen. Maar 1 keer de berg af want je moest zelf lopend (25 minuten) je sleetje naar boven brengen.
Op de een na laatste dag heb ikzelf ook nog maar de latten onder gebonden, en  17.5 km wezen langlaufen met als gevolg een enorme blaar op mijn hiel.

3 opmerkingen:

Hennie zei

Jolanda, zo te zien en te lezen, hebben jullie een heerlijke vakantie gehad!! (Op die blaar na dan, altijd lastig met andere schoenen)
Groetjes, Hennie

Loesje zei

Héérlijk zeg!! Volgens mij hebben jullie niks te klagen gehad in de vakantie!! Leuke foto's!! Hoe gaat het nu met je hiel?? Groetjes aan Hans en Martijn!

conny's quilts zei

Wat ziet dat er heerlijk uit allemaal, je bent er helemaal uitgeweest zo te zien.