woensdag 26 juni 2013

Alweer

Is het alweer de laatste woensdag van de maand. Normaal laat ik dan meestal hexagonnen zien, maar helaas is dat er deze maand niet van gekomen. Maar wat dan wel zul je denken? Ik heb veel gedaan. Om maar eens mee te beginnen is Olly loops geworden wat betekend dat ze tijdelijk niet los kon lopen en ik dus 2 keer per dag met haar de polder rond ging om te zorgen dat ze haar energie kwijt kon.

We hebben met Martijn zijn klas de avondvierdaagse gelopen, wat altijd een gezellig gebeuren is. Wel altijd een week met een hoop geregel. In diezelfde week was er ook het klassenuitje van de klas. We zijn met de kinderen eerst naar de sterrenwacht en daarna naar een kinderboerderij met speeltuin in Dordrecht geweest, een enorm succes.


Het gezonder eten zonder toevoegingen valt niet altijd mee. Ik heb inmiddels 3 boeken van Amber gekocht en ze zijn heel interessant om te lezen. In een van haar boeken staat deze chocolade taart die al enkele weken om mijn verlanglijstje stond om te gaan bakken. De meeste ingrediënten had ik al in huis. Na goed zoeken de laatste gevonden, en toen kwam het alleen nog op de abrikozenjam (zonder suiker)die er tussen moest. Na veel gegoogled te  hebben is het me gelukt om zelf abrikozenjam te maken zonder suiker, en mijn verbazing schept, Echt Heerlijk, niet alleen in deze taart maar ook op brood, en zo moeilijk was het eigenlijk niet. Deze chocolade taart met chocolade van 85%  heeft echt een pure chocoladesmaak. Heerlijk

 En ben ik gisteren begonnen met grote lappen stof in felle kleurtjes, wat het gaat worden laat ik later zien. Hopelijk is het snel klaar en kan ik snel weer een berichtje hier maken, want 3 weken niet bloggen is eigenlijk te gek natuurlijk.


1 opmerking:

Sunnysandra zei

Ja de weken gaan snel voorbij hè, en dan heb je zomaar weken niet een blogje geplaatst.
Je chocoladetaart ziet er verrukkelijk uit! Uit welk boek heb je hem gehaald? Ik wil ook tzt de andere boeken van haar kopen of vragen want het is echt lekker. Alleen de avondmaaltijden vind ik best lastig om met het gezin tevreden huisgenoten aan tafel te hebben :-)
Ben benieuwd wat de felle lappen worden.