woensdag 24 juli 2013

Weinig creativiteit

De creativiteit is hier ver te zoeken. Oftewel 0,0. Maar er is genoeg gebeurd de afgelopen weken en ik kan niet zeggen dat ik bepaald stil heb gezeten.

Natuurlijk ben ik veel met Olly wezen wandelen en zijn we ook de training Jonge Honden begonnen bij de Kynologenclub. Best weer pittig en er zijn toch wel dingen veranderd, maar wel weer goed om te doen.


Verder hebben we bij Martijn op school de laatste afsluitende weken nog de nodige activiteiten gehad en uiteraard het afscheid van de juf en 2 leerlingen die door omstandigheden volgend schooljaar niet meer in de klas terug komen.

En toen was het ineens(voor mijn gevoel) echt vakantie, die zijn we zaterdag goed begonnen. Eerst met de auto naar de arena, waarna we verder met openbaar vervoer Amsterdam in gingen, dit openbaar vervoer had nogal wat voeten in aarde. Bij Amsterdam zijn ze nl. druk bezig met werkzaamheden aan het spoor, waardoor het nogal spoorzoeken was. Eerst naar Nemo, wat een leuk ontdekkings-uitje is dat, we hebben alle drie genoten, daarna de stad in. Het was enorm druk, later in de stad wat gegeten en weer met het openbaar vervoer terug naar auto en naar huis.


Het gezonde eten vergt ook zo de nodige aandacht. Door de week gaat het meestal wel goed, maar dan het week-end(bbq en rose) en dit warme weer maken het soms wel moeilijk

Om de  vereniging en de tentoonstelling van De Lingelappers te promoten heb ik een blog voor de vereniging gemaakt. Kijk maar eens hier: De Lingelappers. En omdat ik in het bestuur zit zijn voor deze tentoonstelling nog meer werkzaamheden verricht de afgelopen weken.

En dan ben je zomaar weer weken verder zonder dat je enige creativiteit hebt uitgevoerd. Wel borrelen er vele nieuwe ideeën iedere keer boven, en zou ik er zo aan willen beginnen, maar gelukkig ben ik geen nieuwe projecten begonnen omdat ik van te voren al wist dat ik er niet langer dan een uurtje aan zou kunnen werken en het dan nog niet af zou zijn. Zo ligt het quiltje voor juli ergens gesandwiched klaar om gequilt te gaan worden en die voor augustus moeten nog kraaltjes en siersteekjes op gemaakt gaan worden, dan liggen de patronen voor de maanden september en oktober al klaar, maar daar is verder nog niets voor gedaan. En deze zou ik toch wel graag af hebben voor de tentoonstelling in oktober. Wie weet krijg ik de zomervakantie tijd om hier nog aan te werken.

1 opmerking:

Rian zei

niet creatief? mmm, je hebt toch wel de blog van de lingelappers gemaakt. Goed hoor!
Ik wil ook vooroktober nog iets afhebben, maar ik twijfel en dan lijkt het ook niet te lukken. Lost zich vanzelf op, hopelijk voor oktober!
Nemo is leuk he. Wij zijn er in de meivakantie geweest. Geniet lekker van de vakantie!