vrijdag 20 september 2013

Wat ben ik aan het doen

Of liever wat heb ik gedaan de afgelopen weken dat ik niet geblogd heb, en wat ga of moet ik allemaal nog doen?
Om te beginnen heb ik de tekst voor labels voor quilts die naar de tentoonstelling van De Lingelappers gaan geprint nu moeten daar nog labels van gemaakt gaan worden, daar moet ik me echt de komende dagen mee bezig gaan houden, de tentoonstelling is nl. 23 oktober al. Voor deze tentoonstelling wil ik ook Martijns Quilt inleveren, maar de mooie foto's die daar in zaten zijn gaan bladderen en ik vind dat ik de quilt niet zo in kan leveren, dus heb ik de fotostofjes eruit gepeuterd en nu moet daar nog iets nieuws in komen voor 23 oktober! En zo zijn er voor de vereniging ook heel veel dingen die geregeld moeten worden voor de tentoonstelling. Ik had samen met mijn moeder de taak om de planning voor de vrijwilligers rond te maken, wat met de nodige papieren gepaard ging. Maar het is ons gelukt. De planning is rond en kan woensdag tijdens de bee uitgedeeld worden. En om nog maar even bezig te blijven voor De Lingelappers ben ik ook met lapjes in weer voor het kerstwerkje wat altijd gedaan word.

Tussen alle bedrijvigheid had ik ook nog op Helma haar blog meegedaan met een verloting, en wat schept mijn verbazing? GEWONNEN. een leuk blauw telefoonhoesje met een mooie kaart erbij lagen van de week in de brievenbus. En moesten ook de batik lappen/rokken die ik van mijn oom had gekregen gewassen worden. Op een van de lappen zaten stickers waarschijnlijk van het bedrijf of ontwerpster waar de batiks gemaakt worden.
In de tuin groeien de kalebassen goed, en die gele dat is een verhaal apart. Ik had van mijn moeder een pompoenplantje gekregen, deze had ze zelf gekweekt uit een zaadje die ze gedroogd had van een pompoen die ze gegeten hadden. De pompoen die ze gegeten hadden was echter oranje, de pompoen aan mijn plantje is geel, ik weet niet of hij nog oranje gaat worden en of ik hem kan eten. Laat hem nog maar even zitten wie weet wat er nog gebeurt.
Maar het word wel tijd dat de tuin herfst/winter klaar gemaakt gaat worden er is nog een hoop te doen. Evenals voor de vereniging als voor mezelf, ik hoef me de komende tijd niet te vervelen. En dan is er gelukkig nog een Olly die na de sterilisatie 2 weken rustig aangelijnd uitlaten moest worden, is het nu weer tijd voor een fikse lange wandelingen, wat voor de nodige ontspanning zorgt.

1 opmerking:

Rian zei

tsjonge, je bent er maar druk mee he, met die tentoonstelling. Had het gezegd, dan had ik je misschien kunnen helpen......
Zie ik je woensdagochtend?