woensdag 1 oktober 2014

Zit niet stil

Ik kwam tot de ontdekking dat ik al ruim 3 weken geen bericht heb geplaatst. En ik had me nog wel voor genomen na de vakantie iedere week een bericht te plaatsen. Maar dat ik geen berichten heb geplaatst wil nog niet zeggen dat ik niets doe. Er is veel tuinwerk te doen. We hadden vorig jaar maar een gedeelte gedaan, dus is het dit jaar de bedoeling dat we alles goed aanpakken. Wat betekend veel snoeien, en oogsten. Vandaag heb ik de eerste pompoen geoogst zijn stengel was al aan het rotten, dus ik dacht het word tijd dat ie eraf gaat. Hij is niet zo groot, maar groot genoeg voor ons 3en. Ook de eerste sier kalebassen eraf gehaald. Ik vind het toch iedere keer wonderlijk dat er aan 1 plant zoveel verschillende kalebassen zitten. En dat ook 1 kalebas 2 kleuren heeft.

Ook heb ik de lampionnetjes afgeknipt. Ik vind deze altijd zo gezellig. Een aantal takken heb ik in huis staan en andere heb ik buiten in de veranda gehangen.


Wat gebeurd hier nog meer: Brood bakken, vriendinnen bezoeken, wandelen, katten redden, op school helpen, verenigings- vergaderingen, en de verdere dagelijkse en wekelijkse beslommeringen. 

Ben met verschillende patchwork werkjes bezig. Hiervan kan ik helaas niets laten zien. Want het moet een verassing blijven voor degene die het krijgen en ik weet dat zij meelezen op mijn blog. Het gaat ook niet snel, want net als ik daar even tijd voor heb ingepland gebeurd er iets of komt er iets anders tussen door wat noodzakelijker is op dat moment.

Dan ben ik ook druk met Olly. Het is een pittige training de GGB maar wel heel erg leuk. Ik vind hem leuker dan de voorgaande EG en VEG. Het vergt ook thuis veel trainen, maar dat is geen straf met het mooie weer van de afgelopen weken.

1 opmerking:

Rian zei

wat een mooie foto van Olly! Enne je hebt wel een blogje gepost hoor, alleen niet op je eigen blog ;-) maar het was een berichtje. Trouwens wel heel herkenbaar.... ik moet ook nog iets afmaken, liefst voor woensdag. Oepsie