zondag 4 januari 2015

Nieuw jaar Nieuw project.

Er is een nieuw jaar aangebroken met nieuwe kansen. Die moest ik aangrijpen.
Voor de vakantie had ik het boek  The New Hexagon besteld. Ik had op pinterest zo'n waanzinnig mooie hexagonnen quilt gezien, leuk boek met allemaal verschillende hexagonnen erin. Met in mijn achterhoofd dat er in januari een bom ging beginnen. En dus met spanning afgewacht. 1 januari werd deel 1 gelijk gelanceerd. Na lang nadenken zal ik wel of niet mee doen, de knoop doorgehakt en besloten dat ik met de bom van Katja Marek mee ga doen. Nu ik het eerst dilemma had overwonnen kondigde het tweede zich alweer aan. Met wat voor stoffen, kleur ga ik het doen en kan ik dit eigenlijk wel. Maar ik ben zo verliefd op de hexagonnen en het patroon dat ik toch maar gestart ben. Een lapje wat ik enige tijd geleden had gekocht met een mooi patroon en mijn lievelingskleuren heb ik het eerste stukje van deel 1 gemaakt.
Met behulp van een spiegeltje kon ik precies zien wat er gebeurde als ik mijn hexagon in 6 stukje had verdeeld. Dat gaf me meer zekerheid. De middelste hexagon is gemaakt, er moeten er nog 36 omheen. Maar er moet eerst stof gekocht worden, want in deze kleuren heb ik eigenlijk niets. Want dit lapje had ik eigenlijk gekocht voor een binnenkant van een tas. Wordt vervolgd.

3 opmerkingen:

Rian zei

wow, dat is mooi zeg. kan me voorstellen dat je dit super vindt.

conny's quilts zei

Superleuk effect heb je zo bereikt.

Sunnysandra zei

Ziet er nu al leuk uit, maar ik wens je tegelijkertijd ook veel succes, meedoen met een BOM. Ik heb dat eens en nooit meer gedaan, veel te veel druk achter de ketel zal ik maar zeggen.