dinsdag 8 september 2015

Weekendje Wales

Vorige week donderdag zijn wij met m'n schoonvader, schoonzus en Alex vertrokken naar Wales. Het was een cadeautje voor m'n schoonvader om zijn engelse vriend nog eens te bezoeken. Het vliegen was de eerste keer voor mij. Een bijzonder vervoersmiddel vind ik het wel, maar niet mijn favoriete. Maar wat een schitterend land is dit. Zoveel natuurschoon en rust heb ik nog maar weinig ervaren.
We verbleven in een ver afgelegen typisch engelse Cottage, beter nog dan ik hem kon voorstellen. Er stond een heerlijke cake voor ons klaar, de tafel was stijlvol gedekt, hagelwit beddengoed, kraakhelder sanitair, open haard, serre met tafeltennistafel,  enzzzz. Het overtrof al onze verwachtingen evenals de gastvrijheid.
We hebben de dagen volop benut, bezoek aan snowdonia, Betws-y-coed, Chester (incl quiltwinkel) alles via de meest mooie routes aan de linkerkant van de weg(wat een hele belevenis is met hilarische momenten)En we kwamen veel tijd te kort, er waren nog zoveel dingen om te zien en te doen. Zeker nog een bezoek voor langere tijd waard.

Geen opmerkingen: