zaterdag 7 april 2012

Zand

Ook vrijdag en zaterdag stond bij ons in het teken van 16 maar dan 16 m3 zand. Dit brachten ze vrijdagochtend vroeg. En dat is heel veel zand en nog eens heel veel zand. Dit zand is voor het terras achter. De tuin/terras achter moet ongeveer 20 cm. opgehoogd worden willen we een beetje op deur hoogte normaal naar binnen/buiten kunnen stappen.
Ik was eerst samen met Martijn vrijdagochtend met de kruiwagen bezig geweest, maar na 7 kruiwagens kreeg ik hem alleen nog maar vol en niet meer leeg gekiept achter in de tuin. Maar gelukkig kwamen mijn ouders en Hans snel om te helpen. Later die middag kwam het schep apparaat wat we hadden gehuurd en ging het zaterdag een stuk sneller met het zand naar achteren. We hebben nu achter een enorme zandbak van 70 m2. dit laten we eerst inklinken en hebben het week-end nog even de tijd om te bedenken hoe en waarmee we willen bestraten.
En wat er over bleef was een klein hoopje wat we volgende week nodig hebben om het pad voor te kunnen leggen. Dan komt er eerst iemand die de riolering in orde maakt en kunnen we de boel weer dicht gooien en bestraten. En na zware arbeid  moet er goed gegeten worden. Dank je wel pa en ma voor de hulp.

Geen opmerkingen: