zondag 17 juni 2012

Vaderdag/ SS Rotterdam

Een beetje lastig vandaag. De cadeautjes voor vaderdag waren al in gebruik genomen voor ik er een foto van kon maken. Martijn had 2 hele mooie verfkunstwerken gemaakt en er was een hoesje voor om de i pad gekocht. En Papa was er erg blij mee.

Het bezoek aan mijn schoonouders was een gemengd bezoek. We hadden van een ex collega van Hans 2 toegangskaartjes gekregen voor een All on Board op de SS Rotterdam. Maar er mochten geen kinderen mee. Dit tot hevige teleurstelling van Martijn. Hij wilde ook wel eens zien waar zijn vader ruim 3  jaar geleden had gewerkt. Hans heeft nl. ruim een jaar op de SS  Rotterdam gewerkt om het schip weer zover te krijgen zodat het toegankelijk werd voor publiek.
Wij waren erg nieuwsgierig hoe het geworden was. En hebben we Martijn bij mijn schoonouders achtergelaten om zelf een kijkje te kunnen nemen op het schip. We hoefde niet naar mijn eigen ouders want die zijn heerlijk op vakantie.
Daar gingen we dan met 2 kaartjes en het programma naar Rotterdam niet wetende wat ons te wachten stond: All on Board for an easy jazzy fashion afternoon. Ontvangst in de smoking room(waar gelukkig niet gerookt mocht worden)met muziek van duo-mu-chique. Hier stonden ook tafels met: hoeden en sieraden. Ook waren er schilderijen te zien, en was er een kunstenares bezig. Hier kregen we koffie en/of thee en op de tafeltjes stonden etagères met heel lekkere dingen erop, dat was smullen.
Om 16.30 werd ons verzocht naar de Grand Ballroom te gaan voor de verder show: Lotte Bovi(een zangeres), kleine modeshow met hele mooie avondjaponnen en hele mooie(niet van die broodmagere)modellen, Ballroom dance demonstratie, een optreden van Lou Prince. Maar waar wij eigenlijk het meest van genoten hebben zijn de overige gasten die aanwezig waren, wat een diversiteit, we hebben onze ogen uit gekeken, maar ook naar de oude details die bewaard zijn gebleven in het schip. Hans wist dit natuurlijk en had het tijdens zijn werk al gezien. Het was heel leuk om op de boot te zijn en gaan zeker in de zomervakantie nog een keer terug met Martijn en alle 4 de ouders(we geven de ouders met moederdag en vaderdag altijd een uitje of gezellig eten met elkaar cadeau).

Geen opmerkingen: