zondag 2 september 2012

Lekker

Mijn kwaaltjes van boven de 40 zijn aan de beterende hand en ik voel me ook een stuk beter kan ik wel zeggen. De fysio heeft geconcludeerd dat ik een zeer ernstig ontstoken spier in mijn nek/schouder heb/gehad Nog wel goed aan de medicijnen. Maar ik kan al weer een hoop en ga morgen weer proberen om een halve dag te gaan werken.

Na een feestje enige tijd geleden heb ik met mijn neven afgesproken om (zelf gemaakte)tortilla te eten. Want de heren hebben wat problemen met het uit de pan krijgen van de tortilla. Na eerst de spraak verwarring van tortilla uit de weg geholpen te hebben, ik dacht aan bloemtortilla's die je kant en klaar in de supermarkt koopt. Maar het gesprek bleek over de spaanse tortilla's te gaan met aardappel en ei. En daar lag voor mij de uitdaging om hem wel in zijn geheel uit de pan te krijgen en heb ik de heren uitgenodigd om bij ons te komen eten. Na enige oefening wat wijzigingen in de ingrediënten en enkele mislukte tortilla's is het vandaag  gelukt om hem in zijn geheel uit de pan te krijgen. Hopelijk gaat dit volgende week nog een keer lukken.

En kijk eens wat een heerlijk resultaat.

 Met nog wat andere heerlijkheden erbij gaat dit volgende week een gezellige avond worden.

2 opmerkingen:

Sunnysandra zei

Hmm, ziet er goed uit en wat fijn dat er verbetering in de situatie is. Kijk je wel uit met die halve dag werken!!! Hoe reageerde Corrie trouwens?

Hennie zei

Jolanda, gelukkig dat het nu een beetje beter gaat! Wat een vervelende bedoeling, zeg!
(Ik las het nu pas, loop nogal achter met lezen...de vakantie van de jongens is net deze week voorbij..)
Beterschap!
groetjes, Hennie