zondag 21 oktober 2012

Recycle
Naast het quilten maak ik zo af en toe ook nog wel eens een kledingstuk voor Martijn of mijzelf. Als coupeuse werkzaam bij een kledingreparatie heb je voortdurend te maken met stof, resten stof, groot en klein...... Zonde om weg te gooien evenals kledingstukken die uit de mode raken of waar je uitgegroeid of op uitgekeken bent.
Deze 2 boeken laten zien hoe je met deze resten en reclycle van (tweede hands) oude kleding geweldige quilts kan maken op een heel eenvoudige manier.
En in het kader van het consuminderen ben ik hier heel enthousiast over. En zo zou ik ook de boeken graag tweede hands voor een leuk/klein prijsje van iemand willen overnemen, om helemaal in stijl te blijven. Wie heeft een of alle twee de boeken en wil ze aan mij overdoen?
Het gaat om: Scraps & Shirttails en Scraps & Shirttails 2 beide boeken van Bonnie K. Hunter.
Deze 2 boeken heb ik in kunnen zien en vind ze fantastisch  De schrijfster heeft nog meer boeken uitgebracht die ik nog niet heb kunnen inzien maar waar ik wel heel nieuwsgierig naar ben.
Spijkerbroeken en overhemden worden hier al een tijdje bewaard, maar er gaat nu nog veel meer bewaard worden natuurlijk........

2 opmerkingen:

Hennie zei

Hi Jolanda, wat een mooie boeken lijken me dit!! Helaas heb ik ze niet voor jou, succes met je zoektocht!

conny's quilts zei

http://quiltville.blogspot.nl/ misschien kende je Bonnies' bolg al? Hierbij het adres, ze zet er soms ook een gratis BOM op met allerlei restjes. Misschien vind je iets in oudere blogs hierover. Er zijn overigens ook veel boeken met scrapquilts, waar je ook uitstekend je resten in kunt verwerken (of maak van een gewoon patroon lekker een scrapquilt) Voordelig boeken misschien ook bij www.bookdepository.com Ik kan je niet aan de boeken helpen en wens je veel succes in het vinden ervan.