zaterdag 20 oktober 2012

StilIk zie dat het al 2 weken stil is hier op mijn blog. Nou in dat geval niet alleen op mijn blog maar ook met mij. Ik heb weer hevige nekpijn gehad en 1 1/2 ook niets kunnen doen. Weer veel op bed gelegen, over de vloer gekropen, over stoelen en banken gehangen en wat je al niet meer kan doen om de pijn te verminderen. Na vele bezoeken aan de fysiotherapie, apotheek en huisarts ben ik nu bij een reumatoloog terecht gekomen. Zij heeft afgelopen vrijdag vragen gesteld, onderzoek verricht, nog meer vragen gesteld, andere medicijnen voorgeschreven en ik heb en een foto laten maken van mijn nek en schouder en opnieuw bloedonderzoek laten verrichten. 5 november mag ik voor de uitslag van deze onderzoeken. Dus lang achter de computer zitten was/is er niet bij. Lang leve de tablet en I-pad, zodat ik toch op bed af en toe wat e-mail kon lezen en versturen.
In die 2 weken zijn ook de schatten uit het bos gedroogd, en heb ik daar leuke stillevens van gemaakt. Op een grote schaal dennenappels, mais, eikenblad en wat boomschors doet het altijd goed. In m'n hoge glazen vaas heb ik alle kastanjes, eikels en sparrenappels gedaan. Staat erg gezellig naast de kalebassen. 

2 opmerkingen:

Jeanneke zei

Je herfst stillevens zijn prachtig; ik wens jou alleen een minder stil leven toe èn zonder pijn!
Van harte beterschap en ik hoop op goede berichten voor je, op 5 november.
Groetjes,

Jeanneke.

Hennie zei

Ik ben ook beetje achter met lezen....vandaar dat ik nog maar een keer reageer..Beterschap, Jolanda. Wat een vervelende bedoeling zeg, ik dacht juist dat het wat beter ging. Wel mooie herfstverzamelingen!
Groetjes, Hennie