woensdag 4 januari 2012

Goed begonnen

Allereerst iedereen de allerbeste wensen voor 2012, dat we maar weer allemaal gezond mogen zijn en blijven, met veel creativiteit op welk vlak dan ook.

Heb gelijk de schouders onder het nieuwe jaar gezet. Wat eigenlijk vorig jaar niet meer lukte heb ik nu maar als eerste gedaan. De gordijnen zijn klaar! ziet er gelijk anders uit. Maar ben zelf niet helemaal tevreden. Ze staan net op de vloer als ze dicht zitten. Dit komt echter omdat onze woning scheef is. De aannemer heeft ongeveer 10 cm goed moeten maken met vloer/plafond. Dus hoogstwaarschijnlijk gaan ze er eerdaags weer af om korter te maken.Moet nog even moed verzamelen. Ik zit nl. op dit moment niet goed in m'n vel, slaap heel erg slecht en ben dus moe. Waardoor de dingen ook anders gaan dan wenselijk

Het eerste scraphuisje is af. Het is wel een bouwval geworden met alles schots en scheef, lijk onze eigen woning wel(op de foto ziet het er veel erger uit dan in het echt). Heb het huisje op de paperpiece methode gedaan, op papier met de naaimachine.

Jaaa, en dan nog even een nieuwtje. Hans is vanaf 1 januari zelfstandig ondernemer geworden. Hij heeft momenteel voor 2 dagen werk. En we hebben het volste vertrouwen dat hij spoedig voor de overige 3 dagen ook werk krijgt. 

1 opmerking:

Helma zei

Hoi Jolanda,

Ik herken je verhaal van gordijnen die niet gelijk naar je zin hangen.
Bij mij duurde het tot de eerste wasbeurt voor ik er iets aan deed.

Wat raar toch dat die minihuisjes niet recht op de foto willen. Natuurlijk ligt dat niet aan de fotograaf.

Ik wens je man veel succes met het opbouwen van zijn eigen bedrijf.

Groetjes Helma