woensdag 13 juni 2012

Dit heb ik gedaan

Een week geleden was het wat doe je, maar nu is het wat heb je gedaan.
Ik kan je het vertellen. Soms ben je inspiratie loos, heb je nergens zin in, en voetbal interesseert je niet. Dan ga ik wel eens zoals ik dat noem Bloghoppen: van het ene blog naar het andere en naar een andere, en andere, en zo breng ik dan wel eens een avond door. Soms vind je niets, maar soms kom je ook leuke of zelf hele leuke dingen tegen of doe je leuke ideeën op. Ik had al eens ergens van een blog de leuke etuitjes gehaald die ik vorige week geknipt op de strijkplank had liggen. Na ritsen geregeld te hebben heb ik ze in elkaar gezet. Deze sleutelhanger etuitjes zijn voor een goed doel. Met onze Quiltvereniging De Lingelappers geven we in oktober 2013 een tentoonstelling. Op deze tentoonstelling is ook altijd een tafel waar je leuke dingetjes kunt kopen die de leden zelf gemaakt hebben en waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dus daar geen deze leuke ronde etuitjes naar toe.



Tijdens dat bloghoppen kwam ik ook hele leuke mini speldenkussentjes tegen. De originele zijn met een gehaakt bolletje maar, aangezien in niet zo'n haak fan ben, dacht ik moet ook lukken met een stukje stof en vulling. Ook voor het goede doel. Hier zullen er nog wel veel meer van volgen. Heerlijk met iets wat je in huis hebt of misschien anders wel weg zou gooien toch nog iets leuks maken.

2 opmerkingen:

Sunnysandra zei

ZO jij hebt je best gedaan! Ik weet nu weer niet wat het thema is, tuin is het niet, maar vakantie toch?
Vandaag trouwens de vlaggenlijn afgemaakt, is erg leuk geworden, misschien later een foto. Dinsdag wordt de verjaardag gevierd, dus ruim op tijd. Het quiltje voor de buurvrouw ligt nog steeds in mijn mand zoals hij terug kwam van de bee *U*

Jeanneke zei

Erg leuk, wat je allemaal gemaakt hebt!
Groetjes,

Jeanneke.