maandag 27 mei 2013

Badge

Tijdens de Lingelappers bee van de maand april kregen we zoals ik al eerder had laten zien, een patroontje voor een badge. Dit is het nieuwe logo van De Lingelappers ontworpen door een van de leden. Nu is het bijna eind van de maand en dus weer bee en nu vond ik wel dat ik die badge af moest hebben. Want het is ook de bedoeling dat we deze badge dragen tijdens de tentoonstelling "Vakantie-Plus" die wij houden van 23 t/m 26 oktober in Gorinchem.
En zie hier het resultaat.


4 opmerkingen:

Rian zei

Die is goed gelukt. De mijne is nog niet af. Hoe heb jij de naam en letters gedaan? lijkt wel geprint. En hde zwarte lijnen? Ik kan nog wel wat tips gebruiken.
Ben er morgen trouwens niet, kan 's morgens niet ivm een lingeriecursus die ik inhaal en 's avonds heb ik een etentje.... Dat wordt bij mij pas weer augustus. Dus ook geen lees/quiltboek voor de vakantie. Veel plezier in ieder geval morgen.

Hetty Janssen zei

Hij is mooi geworden Jolanda. Mooi strak! Het was trouwens leuk om er een heel stel te zien. Misschien een leuk idee om ze allemaal bij elkaar op de foto te zetten later in het jaar!

Sunnysandra zei

Ik heb hem gisteren in het echt mogen bewonderen en hij is echt heel mooi. Nu ik nog!

Inge's Galerie zei

Ziet er mooi uit!